De Meulestee

Compleet gerestaureerd

In 2017 zijn we gestart met het renoveren van de boerderij die ooit gebouwd is in 1795. We hebben zoveel mogelijk oude elementen zoals de balken in de schuur behouden. De boerderij heeft ook de status gemeentelijk monument. Op de begane grond van de schuur bevindt zich het woongedeelte van de appartementen en op de 1e etage de slaapkamers. Alle appartementen grenzen aan een centrale hal. De renovatie/verbouwing heeft bijna twee jaar geduurd en vanaf begin april 2019  zijn we gestart met de verhuur van de appartementen.

2015

Van oude boerderij naar
heerlijk vakantieverblijf aan zee

De Meulestee is een in 2019 geheel verbouwde accommodatie die aan de rand van het gezellige centrum van de badplaats Ouddorp ligt.

De Meulestee heeft 4 mooie en ruime appartementen gesitueerd in het schuurgedeelte van de boerderij.

Er zijn een 5, een 4 en twee 2 persoons- appartementen.

De appartementen beschikken allen over een eigen badkamer met toilet, slaapkamer, zitgedeelte en een keukenblokje. De faciliteiten  voldoen ruim aan de wensen van deze tijd. Zo is er gratis WIFI, TV en eigen terras.

De slaapkamers zijn sfeervol ingericht en hebben allen heerlijke boxspring bedden. Bij de 4 en 5 persoonsappartementen is de tweede slaapkamer ingericht met een stapelbed.

Ons ontbijt wordt verzorgd door New Harvest Inn een lokale ontbijt / lunch room. In onze centrale hal is gratis koffie en thee aanwezig.

Het heerlijke Noordzeestrand ligt op 2 km afstand en het gezellige centrum is op slechts 200 meter met supermarkten en gezellige terrasjes/restaurantjes.

Kortom voor ieder wat wils voor een uitje aan zee.